Halloween

Jag kände mig hyfsat frisk igår så jag bestämde mig för att träffa båda Annorna på mall of america för lite shopping. Det var faktiskt bara jag som handlade nånting och det var inte lite jag fick med mig hem. Köpte ett par skor, en kofta och ett par trosor till mig plus "presenter" till två personer. Fick typ värk i armarna efter att ha burit alla kassar i flera timmar. Det var roligt att träffa nya Anna men jag var nog inte världens roligaste igår eftersom fortfarande var lite matt efter sjukdomen. På kvällen följde jag med Ellen och lämnade in deras två laptops och sen handlade vi med oss mat hem. Efter maten lekte jag och Frances hårmodevisning där jag var modell och hon frisör, ni kan ju tänka er hur det såg ut, haha. 

Idag är det ju en stor dag här i USA, nämligen Halloween! Ska med Ellen och träna om ett par timmar och sen blir det väl att karva ur pumporna och fixa inför kvällen för då blir det middag och trick or treat. Ska försöka ta massa bilder så ni får se alla fina outfits.
bild 1: Clare som busade med mig innan jag och Ellen skulle åka iväg
bild 2: nya och varma skor!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Typiskt att det var min dotter som shoppade mest !?. Kul att du fick träffa ytterligare en kompis därborta. Du kan ju visa dem hur en viking kan klä ut sig och se till att skrämma dem på deras hemmabana.Härligt att du mår bättre. Nu skall mamma och jag på bio, vi skall se hämnden med Persbrandt. Många kramar <3

2010-10-31 @ 16:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0